English

​VI ER MESSEKOMPANIET

​Vi løser det meste og yter det beste

Helt siden starten i 1971, har vi i Messekompaniet hatt som mål å fremstå som den seriøse, interessante og attraktive leverandøren på messer og andre arrangementer. Hos oss har vi både erfaring, kunnskap og verktøyene som skal til for å gi utstillingen eller arrangementet et utseende man skal være stolte av.

figure

I 1971 ble selskapet etablert under navnet Sento AS, og i 2009 skiftet vi navn til Messekompaniet AS, som en del av en ny strategi.
Vårt unike modulbaserte system i aluminium bærer fortsatt navnet System Sento, og er vårt viktigste varemerke. Vi har i tre generasjoner levert varer og tjenester til stands i alle former, på messer og utstillinger i inn- og utland. Vårt varesortiment spenner fra lette sammenleggbare postervegger, til store to etasjes standkonstruksjoner og spesialstands i alle størrelser.
Messekompaniet jobber ut fra egen fabrikk med lager og produksjon på Vøyenenga i Bærum.

«Gjennom tre generasjoner har Messekompaniet samlet og bygget kunnskap og erfaring. I dag kan vi tilby et tjenestespekter som strekker seg fra idé og utforming til konstruksjon og produksjon av messestands og utstillinger.»

Kontakt oss

Messekompaniet AS

Ringeriksveien 179 N-1339 Vøyenenga