English

Kontorinnredning

Fleksible og oppdateringsvennlige kontorløsninger

Sentosytemet er meget velegnet til å skape fleksible kontorinnredninger
og -landskap med enkle profiler og fin dekor.

KONTAKT OSS
Kontorinnredning

Enkle løsninger for kontorinnredningen

Ved å benytte Sento-systemet som byggesystem for kontorinnredningen, får du en løsning som er enkel å bygge opp. Denne kan endres på uten mye bruk av verktøy, og du kan enkelt skape en personlig atmosfære ved å bytte dekoren. Eksempelvis kan du dekorere med tekstiler og bruke vegger basert på to-sidig bannerprofil med Kapa-plater mellom tekstilen. Da får du både lydisolasjon og kan bruke oppheng med nåler rett på veggen. Ønsker du ytterligere skjerming mot støy, kan du montere takkonstruksjoner over kontorplassene. Både for å skape en fin atmosfære og for å dempe støy.

Løsninger etter ønsker og behov

Kontorinnredningen skal skape et trivelig arbeidsmiljø. Vi benyttet oss av Sento-systemet til å innrede våre egne kontorlokaler for å skape et nytt miljø, som samtidig skulle stå i stil med vår nye profil. Basert på de behovene og forutsetningen som foreligger for bedriften din, kan vi komme med innredningsforslag tilpasset landskapet.

«Vi har selv innredet vårt kontor med våre nye løsninger, kom innom og se hvor fint det er og hvor enkelt det kan gjøres.»

Henrik Gislerud - Messekompaniet

SE ALLE REFERANSER
 • figure

   

 • figure

   

 • figure

   

  ER DET NOE DU LURER PÅ?

  TA KONTAKT, VI HJELPER DEG GJERNE!