English

Postervegger

Vi tilbyr både kjøp og leie av postervegger

Presenter informasjon med postervegger

Messekompaniet er en av Norges ledende leverandør av sammenleggbare postervegger. Utstillingsvegger/postervegger er produsert for montering av plakater, arbeider, forsknings-rapporter, bilder og tekster. Dette gir utstillere muligheter til å presentere godt synlig informasjon.

KONTAKT OSS
Postervegger

Enkle løsninger

Postervegger gir et profesjonelt uttrykk, og passer nær sagt til alle typer lokaler. De kan settes opp i ulike formasjoner for å skape en ønsket romfølelse. Veggflatene er laget av porøse plater som er trukket med borrelåsstoff. Dette gjør det enkelt å montere postere, plakater og andre type utstillinger med nåler eller borrelåstape.

Fleksibel og effektiv bruk

Det er effektivt å montere og demontere posterveggene, uten behov for bruk av verktøy. Utenfor bruk, er veggene enkle å legge sammen og tar lite plass ved lagring. Løsningene gir muligheter for fleksible sammensetninger og kan fås fra én vegg, til ubegrenset antall, alt ut i fra behov. Det er enkelt å skifte ut veggene etter ønske, og kan benyttes til både permanente eller midlertidige utstillinger og presentasjoner.

«Posterveggene våre er veldig enkle å montere og demontere, samtidig som de gir et profesjonelt uttrykk og skaper romfølelse.»

Henrik Gislerud - Messekompaniet

 • figure

   

 • figure

   

 • figure

   

  ER DET NOE DU LURER PÅ?

  TA KONTAKT, VI HJELPER DEG GJERNE!