KONTAKT OSS English

Sento-systemet

Har du idéen, så bygger vi den

Å være idèrik og foreslå utradisjonelle og oppsiktsvekkende løsninger er én sak. Like viktig er det å kunne sette de gode idéene ut i livet så det endelige resultatet blir minst like imponerende og stilig som det du forstilte deg i forkant.

KONTAKT OSS
Sento-systemet

Vår tekniske grunnstamme for suksess. Og vi utvikler det stadig videre.
Sento er vårt eget, selvutviklet system. Vi står fritt å videreutvikle og tilpasse det til alle typer oppdrag som krever skreddersøm og utradisjonelle løsninger. Da setter vi oss ned sammen og vurderer hvordan dette best kan løses. Ofte resulterer dette i idéer til nye Sento-komponenter og så blir vi enda litt bedre.

Med Sentosystemet kan vi konstruere nesten hva det skal være. Det geniale er at alle komponentene i systemet utvikles for å passe sammen. At de enkelt kan integreres i hverandre er vårt krav til oss selv.

Som en følge av denne fleksibiliteten brukes Sento slett ikke bare i messestands. I dag benyttes Sento i butikkinnredninger, shop-in-shop-løsninger, kontorinnredning, resepsjonsdisker, møbler, spesialløsninger for dekor og belysning… for å nevne noe.

Vi har utviklet over 120 forskjellige profiler i alle størrelser, for de fleste behov.

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer, vi brenner for å finne smarte, fine og kostnadseffektive løsninger til deres prosjekter.

«Sentosystemet er vårt eget, selvutviklede system. På bakgrunn av dette står vi fritt til å tilpasse og videreutvikle det til ulike typer oppdrag.»

Henrik Gislerud - Messekompaniet

SE ALLE REFERANSER

ER DET NOE DU LURER PÅ?

TA KONTAKT, VI HJELPER DEG GJERNE!