English

Sento-systemet

Har du idéen, så bygger vi den

Å være idèrik og foreslå utradisjonelle og oppsiktsvekkende løsninger er én sak. Like viktig er det å kunne sette de gode idéene ut i livet, slik at det endelige resultatet blir minst like imponerende og stilig som det du forstilte deg.

KONTAKT OSS
Sento-systemet

Et selvutviklet system i stadig utvikling

Sento-systemet er vår tekniske grunnstamme for suksess, hvor systemet kontinuerlig videreutvikles. Med Sento som vårt eget selvutviklede system, står vi fritt til å utvikle og tilpasse det til alle typer oppdrag som krever skreddersøm og utradisjonelle løsninger. Vi setter oss ned sammen og vurderer hvordan oppdraget kan løses på best mulig måte. Ofte resulterer dette i idéer til nye Sento-komponenter, noe som bidrar til at systemet stadig blir enda litt bedre.

Med Sento-systemet kan vi konstruere nesten hva det skal være. Det geniale er at alle komponentene i systemet utvikles for å passe sammen. Dette er vårt krav til oss selv.

Fleksible løsninger til ulik bruk

Vi har jobbet med, og utført en rekke prosjekter ved hjelp av Sento-systemet. Som følge av fleksibiliteten systemet gir, blir Sento brukt til langt mer enn kun messestands. I dag benyttes det blant annet til butikkinnredninger, shop-in-shop-løsninger, kontorinnredning, resepsjonsdisker, møbler, samt spesialløsninger for dekor og belysning.

Vi har utviklet over 120 forskjellige profiler i alle størrelser, slik at systemet alltid vil kunne dekke de fleste behov. Blant løsningene finner du Sento-Magnum, Sento-basic/rigg, Sento-banner og Sento-gulv.

Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om systemet. Vi brenner for å finne smarte, kostnadseffektive og fine løsninger til deres prosjekter.

«Sentosystemet er vårt eget, selvutviklede system. På bakgrunn av dette står vi fritt til å tilpasse og videreutvikle det til ulike typer oppdrag.»

Henrik Gislerud - Messekompaniet

SE ALLE REFERANSER

    ER DET NOE DU LURER PÅ?

    TA KONTAKT, VI HJELPER DEG GJERNE!