English

beMatrix®

Spesialdesign med system

Som et ledd i vår satsning på å se nye muligheter inn i fremtiden har Messekompaniet investert i beMatrix® systemet. Aluminiumsystemet er fra Belgia, og ble etablert i 1993. beMatrix har noen av de råeste løsningene på markedet for Messer og Events. Det er raskt å bygge, gir mange muligheter på form og størrelser. Vi kan integrere LED skjermer, lyskasser, 2-etasjere samt kle systemet med masse forskjellige plater og duker.

Systemet er veldig bra egnet for messer, messestands, event, kick-off! Alt som skal se bra ut på kort tid.

Ta kontakt med oss så viser vi deg hvorfor.

KONTAKT OSS
beMatrix®

Det å arbeide med beMatrix®-teamet er skreddersøm fra start til mål. De assisterer med tekniske skisser hvor detaljene er viktige. De utvikler systemet kontinuerlig, og kommer med nye idéer på hvordan deres system kan bli enda bedre. Dette gjør at vi kan levere prosjekter for våre kunder bedre, kulere og raskere. Og ikke minst, det er mye fokus på miljø og gjenbruk. Visjonen deres er å utvikle systemet så bra at det vil forandre måten eksponeringsdesign blir bygget og produsert på.

Besøk hjemmesiden til beMatrix®.

 

«Med beMatrix® på lager styrker vi vår posisjon som en mer komplett leverandør til messer og events. Det gir oss muligheter vi ikke har hatt tidligere!»

Henrik Gislerud - Messekompaniet

SE ALLE REFERANSER
 • figure

   

 • figure

   

 • figure

   

  ER DET NOE DU LURER PÅ?

  TA KONTAKT, VI HJELPER DEG GJERNE!